Preduzeće za izradu AL-PVC stolarije i svih vrsta stakala

O namaPreduzeće Bojaton uspešno posluje od 2004. godine, a osnovna delatnost je proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije od najkvalitetnijih Rehau i Alumil profila. Takođe, bavimo se izradom svih vrsta stakala i druge prateće opreme za Vašu stolariju, kao što su: komarnici, roletne…

Onog momenta kada stara stolarija (najčešće drvena) ne zadovoljava zahteve savršenog dihtovanja, propušta toplotu ili hladnoću, vreme je da se zameni novom. Ugradnja PVC i ALU stolarije garantuje poboljšanje termo i zvučne izolovanosti stambenog i poslovnog prostora, kao i poboljšanje energetske efikasnosti čime se postiže značajna ušteda na računima za električnu energiju koja je odlazila na grejanje ili hlađenje.

PVC stolarija Bojaton izrađuje se od originalnih Rehau profila koji su najrasprostranjeniji PVC profili u Nemačkoj. Ovi visoko otporni profili sastavljeni su od više komponenti urađenih po evropskim standardima, što garantuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost naše stolarije. Jedan od najbitnijih faktora je visoka otpornost Rehau profila kako na ultravioletno zračenje, tako i na sve vremenske uslove.

U našoj ponudi nalaze se:

  • – PVC vrata i prozori
  • – PVC roletne
  • – PVC komarnici

Aluminijumsku stolariju karakteriše čvrstina i postojanost, tako da se ona preporučuje za velike površine, kao što su: izlozi, ulazna vrata, fasade itd. ALU stolarija Bojaton izrađuje se od najkvalitetnijih profila poznatog grčkog proizvođača Alumil. Kao jedan od vodećih dobavljača aluminijumskih sistema u Evropi, ova kompanija nudi najveći izbor profila koji mogu biti sa ili bez termoprekida.

Aluminijumska stolarija Bojaton obuhvata:

  • – Vrata
  • – Prozore
  • – Roletne
  • – Komarnike

Vrlo bitan kriterijum pri izboru prozora i vrata je staklo koje čini gotovo 80% površine PVC i ALU stolarije. Preduzeće Bojaton je prepoznatljivo i po činjenici da u svoju stolariju ugrađuje različite vrste stakala sa izvanrednim izolacionim i zvučnim sposobnostima: niskoemisiona, stopsol, ornament, panplex (sigurnosna) stakla.

Pored najkvalitetnije stolarije, iz naše ponude izdvajamo i druge proizvode koji će Vam pružiti maksimalnu zaštitu od sunca, nevremena, buke, snega, ali i neželjnih pogleda i provala, kao što su:

  • – komarnici (plise, rolo)
  • – roletne (ALU, PVC i termoizolacione)

PVC stolarija Bojaton po meri Vašeg prostora. Najkvalitetnija ALU stolarija. Veliki izbor stakala, komarnika i roletni.