PVC stolarija

pvc stolarija

Prozori su jedan od najzahtevnijih građevinskih elemenata i na odgovarajući način utiču na arhitektonsku sliku objekta. Savremen PVC prozor mora da zadovolji zahteve kao što su: dugovečnost,  sigurnost,  jednostavno održavanje, dobra toplotna  i zvučna izolacija.

Ulazna PVC vrata mogu biti izvedena u varijantama: dvokrilna, jednokrilna i druge razne kombinacije sa fiksnim dodatnim elementima.

Ukoliko se odlučite za PVC stolariju izrađenu od kvalitetnih nemačkih profila Rehau, nećete pogrešiti. Rehau profili su vrhunskog kvaliteta i poseduju izuzetne karakteristike. Njihova efikasnost se naročito ogleda u energetskom smislu. Rehau profili izuzetno dobro dihtuju, zimi će vam dom biti topliji, a leti ćete imati smanjenu potrebu za hlađenjem prostora.

SIGENIA okovi

Staklo je element u izradi prozora koji zauzima najveću površinu i samim tim ima najveći uticaj na toplotu i zvučnu izolaciju. U našoj proizvodnji koristimo SAINT-GOBAIN i GUARDIAN staklo poreklom iz Evropske Unije. U proizvodnji svojih prozora koristimo okov nemačkog proizvođača SIGENIA, okov je vec dugi niz godina na srpskom tržistu pa se ne možete naći u situaciji da ne postoji rezervni deo ili nepoznavanja od strane stručnih lica u smislu popravke. Okov je od nerđajućeg čelika silver boje.

KARAKTERISTIKE :

Dubina ugradnje: 70 mm | Broj komora: 5 komora | Energetska efikasnost: 0.84 W/m2K | Zvučna izolacija: RwP=45dB | Klasa otpornosti: do klase 3